Mesh Publicitar

Mesh-urile sunt produse publicitare realizate din poliplan perforat, avand o greutate de 280-300g/mp si o densitate a tesaturii de 1000 fire.

Datorita greutatii reduse a materialului si a densitatii mari de fire din care este alcatuita structura sa, mesh-ul este destinat expunerii de imagini publicitare de mari si foarte mari dimensiuni (sute sau mii de metri patrati). Avand insa textura perforata, mesh-ul mai poate fi folosit si la expuneri de imagini in interiorul magazinelor, atunci cand nu se doreste folosirea de banner.

Mesh-urile, daca latimea produsului depaseste 310 cm, se realizeaza prin imbinarea bucatilor (tile-uri) si prin termolipirea acestora cu utilaje profesionale, la temperaturi de peste 500 grade.

Avantajul expunerii unui produs prin intermediul mesh-ului publictar este de necontestat, vizibilitatea mesh-ului fiind foarte mare, datorita dimensiunilor foarte mari.

Preturile afisate pentru mesh sunt strict preturi de productie si nu includ montaj sau realizare grafica.

La solicitarea dumneavoastra va putem asigura si serviciul de montaj pentru mesh-urile comanda la firma noastra, contra cost, pretul stabilindu-se in functie de fiecare comanda.

 

Pret mesh stradal : 6 Euro/mp

 

*pretul nu include realizare grafica, montaj sau transport

Livrare prin curier atat in Bucuresti cat si in tara.

Print MESH
Print banner stradal IEFTIN