Litere volumetrice din polistiren

Litere volumetrice din polistiren extrudat sau expandat

Literele volumetrice din polistiren reprezinta o forma eleganta de prezentare 3D a unui brand, jonglandu-se cu grosimi de la 2 la 10 cm. Din punct de vedere estetic si vizual literele volumetrice din polistiren se pot utiliza atat pentru logouri de interior cat si pentru prezentari de exterior.

In functie de dimensiunile logoului literele volumetrice din polistiren se pot realiza fie din polistiren extrudat (cu aplicabilitate buna la interior si exterior cand logoul este expus aproape de privire) fie din polistiren expandat (cand vorbim despre logouri de exterior de mari dimensiuni)

Litere volumetrice din polistiren extrudat

Acest tip de litere volumetrice se poate folosi in realizarea de logouri care sunt expuse aproape de privirea clientilor. Datorita faptului ca au suprafata fina, reclamele realizate din litere volumetrice din polistiren extrudat ofera o prestanta deosebita logoului, scotandu-l in evidenta datorita aspectului 3D.

Literele volumetrice din polistiren extrudat se vopsesc in culorile pe care le doriti dumneavoastra cu cerneluri speciale pe baza de apa (non toxice), ceea ce le face ideale si in realizarea unor decoruri de interior (d.e. o figurina indragita din desenele animate in camera copilului).

Practic, prin decuparea pe router CNC a polistirenului extrudat se pot realiza de la litere volumetrice pana la elemente de decor interior.

Grosimile cu care se poate lucra sunt cuprinse intre 2 si 10 cm.

Pretul literelor volumetrice din polistiren extrudat sau a elementelor de decor interior se stabileste pentru fiecare comanda in parte, datorita complexitatii realizarii lor.

>Ne puteti trimite o cerere de oferta la adresa de e-mail vreau@victorprint.ro

Litere volumetrice din polistiren expandat

Pentru realizarea literelor volumetrice sau a logourilor de mari dimensiuni, care sunt expuse la exterior se foloseste polistirenul expandat cu densitate mare.

Prin decuparea pe router CNC gama de produse volumetrice realizate din acest tip de polistiren este foarte mare, imaginatia fiind limita.

Se pot realiza litere volumetrice sau elemente volumetrice de la 5 cm grosime pana la 20-30 cm grosime (prin suprapunere).

Literele volumetrice din polistiren expandat sunt vopsite cu vopseluri speciale care rezista factorilor atmosferici.

Datorita complexitatii formelor care se pot realiza, pretul pentru literele volumetrice din polistiren extrudat se stabileste pentru fiecare comanda in parte.

Ne puteti trimite o cerere de oferta la adresa de e-mail vreau@victorprint.ro

Iluminarea literelor volumetrice din polistiren

Atat literele volumetrice din polistiren extrudat cat si cele din polistiren expandat se pot ilumina cu LED-uri pe spatele lor, creandu-se efectul de halou prin distantarea literelor volumetrice de suportul pe care sunt aplicate cu ajutorul unor distantieri.

De asemenea, se pot ilumina din fata cu ajutorul unor proiectoare LED, efectul de umbra creat astfel avand rolul de a intari efectul tridimensional.

litere volumetrice din polistiren