Colantari auto integrale

Ce trebuie stiut despre colantarile auto!

Colantarea auto (acoperirea unor elemente intregi de caroserie) se realizeaza numai si numai cu autocolante create pentru suprafete curbate sau puternic curbate, fie ca vorbim de autocolant imprimat, fie de autocolant colorat in masa direct din fabrica.

VictorPrint realizeaza colantari auto cu autocolante mate sau luciose, cu autocolant carbon, autocolant imitatie aluminiu etc. Gama de culori cuprinde peste 50 de nuante, si se lucreaza numai cu autocolante din gama de autocolant polimeric, cast, wrapping si tuning auto de la Oracal (Germania), Avery (Belgia), Arlon (USA) sau Mactac (Belgia).

Autocolantul este singurul produs publicitar care NU ACCEPTA COMPROMISURI, in sensul ca trebuie folosit numai acel tip de autocolant care a fost creat pentru proiectul respectiv.

Aplicarea autocolantului pe caroseria masinii se face numai in anumite conditii de temperatura, tocmai de aceea firma noastra executa acest tip de produs in spatiu interior, cu temperatura ambientala constanta.

Dupa aplicarea autocolantului, autoturismul va trebui sa ramana cel putin 12 ore in acelasi mediu de temperatura, astfel incat adezivul sa poata lucra corect. Acest fapt va asigura rezistenta autocolantului pe termen indelungat.

Trebuie stiut faptul ca in situatia in care prin aplicarea unui autocolant se schimba culoarea masinii, sau culoarea noua devine predominanta este necesara schimbarea culorii si in talonul masinii.

VEZI PRETURI COLANTARI AUTO

Colantare Autocolant Policromie
Colantare Autocolant Chrome Gold Glossy

 

Alte persoane au mai fost interesate de: infoliere auto, colantare masini, stickere masini si colant crom