Bannere Stradale

Ce trebuie stiut despre bannerele stradale publicitare printate, de exterior, imprimate pentru reclama!

Banerele publicitare stradale printate sunt cel mai accesibil mijloc de reclama. Le vedem peste tot pe strada, iar mesajele pe care le contin benerele personalizate sunt usor de citit. Ca structura, bannerele publicitare sunt realizate dintr-un material numit textil dublu acoperit cu PVC sau poliplan.

Cel mai important element la un banner imprimat pentru reclama este rezistenta lui, care este data de modul in care a fost realizata structura textila interna: numarul de fire, densitatea, calitatea poliamidei firului textil. Aceste repere determina rezistenta bannerului la rupere si la intindere.

Pe locul doi ca si importanta se afla stratul de PVC cu care se acopera structura textila si care permite imprimarea imaginilor. Importanta stratului de PVC se descopera mai ales iarna in conditii de temperaturi scazute cand, ca orice “plastic”, devine casant, adica se sparge.

Tocmai de aceea oferta noastra pentru acest produs contine 2 repere, evident cu preturi diferite, acoperind ambele nevoi ale pietei de publicitate outdoor: banner ieftin imprimat (care are limitarile lui ca si rezistenta) si banner printat cu rezistenta ridicata (cel mai rezistent material la factorii de mediu existent pe piata romaneasca in acest moment).

Nu exista bannere proaste sau materiale proaste, ci exista doar aplicatii gresite ale materialelor, adica folosirea lor in alte conditii decat cele pentru care au fost create de fabrica.

VictorPrint va ofera urmatoarele categorii de bannere publicitare stradale imprimate cu aplicabilitate indoor si outdoor:

 

 Bannere stradale printate, pentru expunere medie de timp

 

Banerele publicitare stradale imprimate sunt realizate din poliplan laminat (textil dublu acoperit cu PVC) de 440g/mp sau 410g/mp.
Bannerele publicitare de exterior printate pe o singura fata din această categorie au ca utilitate realizarea vizualurilor de dimensiuni mici sau medii care sunt expuse pentru perioade scurte de timp.

Acest tip de bannere printate pentru reclama stradala sunt ideale pentru campanii publicitare de durata medie de timp (pana la un an) sau expuneri la interior.

Imprimarea bannerelor publicitare de exterior personalizate se realizează prin imprimarea cu  cerneala ecosolvent la o rezoluţie de 1080 dpi, calitate care permite utilizarea bannerelor atât la exterior, cât si la interior.
Preţul afisat include ca si finisări tiv perimetral si capse metalice pentru prindere din metru in metru.

Pret bannere stradale pentru expunere medie: 4 Euro/mp

 

*pretul nu include realizare grafica, montaj sau transport

Livrare prin curier atat in Bucuresti cat si in tara.

 

 

Bannere stradale printate pentru expunere lunga de timp

 

Bannerele printate pentru reclama stradala pentru expunere de lunga durata sunt realizate din poliplan de 450g/mp turnat coated, cu o densitate a ţesăturii textile de 1000×1000 fire. Materialele fac parte din gama poliplanelor premium si au fisa tehnica.

Bannerele publicitare imprimate pe o singura fata din această categorie au ca utilitate realizarea vizualurilor de dimensiuni medii si mari care sunt expuse pentru perioade medii sau lungi de timp (pana la 3 ani), materialul folosit fiind cel mai bun (calitativ) dintre cele existente pe piata de print din Romania.

Acesta are o rezistentă foarte mare la factorii de mediu, rezistând la rafale de vânt de până la 40 km/h.

Imprimarea bannerelor stradale personalizate din aceasta categorie se realizează cu cerneala ecosolvent la o rezolutie de 1440dpi, la cea mai buna calitate.
Pretul afisat include ca si finisari tiv perimetral si capse pentru prindere din 50 in 50 cm.
Bannerele publicitare stradale au o garantie de 12 luni, atat pentru material, cat si pentru rezistenta imaginii.

Pret bannere stradale petru expunere lunga : 6 Euro/mp

 

*pretul nu include realizare grafica, montaj sau transport

Livrare prin curier atat in Bucuresti cat si in tara.

 

Bannere stradale printate pe ambele parti

 

Bannerele pentru reclama stradala imprimate pe ambele fete sunt realizate din poliplan tip blockout laminat sau turnat de 560g/mp, cu o tesatura de 800×800 si cu insertie de carbon care impiedică trecerea luminii de pe o fata a bannerului pe cealalta.
Bannerele publicitare din aceasta categorie rezista la rafale de vant de pana la 40 km/h.
Imprimarea bannerelor publicitare cu reclama pe ambele fete se realizeaza cu cerneala ecosolvent la o rezolutie 1080 dpi.

Pret bannere stradale „dubla fata”8 Euro/mp

 

*pretul nu include realizare grafica, montaj sau transport

Livrare prin curier atat in Bucuresti cat si in tara.

Print banner stradal
Print banner stradal