Autocolant pentru geamuri

Autocolante publicitare pentru reclama pe geamuri

 

Autocolant publicitar pvc opac imprimat

Acest tip de autocolant personalizat pentru reclama pe geam este cel mai folosit tip de autocolant printat. Autocolantul pvc opac de exterior poate fi personalizat prin imprimare si folosit pentru reclama numai pe suprafete drepte cum sunt geamurile, placile de forex (pvc dur), placile de alucobond sau dibond, pal melaminat, autoturisme cu caroserie dreapta etc.

Autocolantele pvc imprimate pentru publicitate pe geam pot fi folosite atat la exterior cat si la interior, acestea avand o durabilitate de viata de pana la 2 ani daca nu sunt laminate. Laminarea consta in aplicarea peste print a unui alt autocolant transparent cu rol in protejarea autocolantului printat la factorii UV sau cei mecanici.

Dupa printarea autocolantului si laminarea acestuia imaginea rezultata poate fi decupata la cutter plotter dupa un contur prestabilit.

Pret autocolant imprimat pentru geamuri: 4 Euro/mp
Pret laminare autocolant printat: 2.5 Euro/mp

*Pretul autocolantului pentru geamuri nu include realizarea grafica, transport sau montaj.

Autocolant pvc cu gaurele (window graphics) imprimat

Autocolantul pvc de exterior window graphic, cunoscut si sub denumirea de ONE WAY VISION sau autocolant perforat pentru geamuri, este un autocolant publicitar cu gaurele, cu utilizare exclusiva pentru colantarea geamurilor sau vitrinelor.
Personalizarea autocolantului pvc perforat se realizeaza prin imprimarea acestuia la o rezolutie de 720x1440dpi.

Pret print autocolant cu gaurele: 10 Euro/mp
Pret print autocolant cu gaurele (pentru comenzi mai mari de 50 mp): 8 Euro/mp

*Pretul autocolantului cu gaurele nu include realizarea grafica, transport sau montaj.

Autocolant pentru sablarea geamurilor

Din aceasta categorie face parte autocolantul publicitar din pvc cu aspect prafuit, care imita sablarea conventionala mecanica sau chimica. Autocolantul publicitar pentru sablare sticla este folosit exclusiv la decorarea vitrinelor, fie integrala, fie cu diferite teme sau modele.
Sablarea geamurilor se poate realiza fie integral, fie prin decuparea la cutter plotter a unor forme prestabilite (flori, dugi etc).

Pret autocolant pentru sablare geamuri: de la 12 Euro/mp

*Pretul autocolantului pentru sablare geamuri nu include realizarea grafica, transport sau montaj.

Print autocolant STANDARD
Print autocolant IEFTIN