AUTOCOLANT PVC PRINTAT – „BASIC”

 

Autocolantul publicitar BASIC este un autocolant printat cu utilizare numai pe suprafete drepte (colantari auto, decorare vitrine si geamuri). Autocolantele personalizate din categoria BASIC sunt indicate pentru aplicatii de exterior sau de interior de maxim 1 an de zile.

Imprimarea autocolantelor publicitare BASIC se face la o rezolutie de 720 dpi pe echipamante de print dotate cu ultima generatie de capete de 14pl de la Konica Minolta.

Autocolantele sunt din categoria monomeric si sunt produse de catre producatori de prestigiu Oracal, Mactac, Avery s.a. Acest fapt asigura o garantie a calitatii autocolantelor publicitare imprimate pentru campanii publicitare sau expuneri de durata medie.

Acest tip de print pe autocolant, chiar daca e sticker de perete, sau sticker publicitar cum este cunoscut in limbaj uzual, intra la categoria IEFTIN datorita vitezei mari de imprimare, ceea ce genereaza un randament foarte bun in cazul volumelor mari de print. Aceste aspecte tehnice, viteza mare de print si picatura fixa de 14pl diferentiaza autocolantul publicitar IEFTIN de autocolantul publicitar STANDARD.

Pret autocolant publicitar BASIC: 4 Euro/mp

Pret autocolant publicitar BASIC pentru comenzi mai mari de 150 mp/comanda: 3.5 Euro/mp

Pretul autocolantului imprimat BASIC nu include realizarea grafica, laminare sau montaj.

Livrare prin curier atat in Bucuresti cat si in tara.

 

Print autocolant IEFTIN

PRINT AUTOCOLANT STANDARD                                                       BANNERE PUBLICITARE ⇒