Autocolant Auto

Autocolante pentru inscriptionari auto si reclama pe masini

 

Litere autocolante

Pentru reclamele pe masini sau autoturisme, cel mai folosit tip de autocolant pvc publicitar este cel pentru realizarea de litere autocolante.
Literele se obtin prin taierea la cutter plotter a foliilor autocolante colorate direct din fabrica, clientii avand la dispozitie o gama de peste 100 de nuante lucioase sau mate pentru a fi folosita in designul personalizat al autoturismului.
Durabilitatea acestui tip de autocolant pvc de exterior pentru reclama pe masina este foarte mare, literele autocolante rezistand pana la 4 ani.

Pret autocolant pentru litere autocolante: de la 10 Euro/mp

Autocolant auto printat

Pe langa reclama pe masini constand in litere pvc autocolante, autoturismele mai pot fi personalizate si prin aplicarea pe anumite zone a unor imagini imprimate, sau reclama integrala constand in colantarea totala a masinii cu autocolant printat.
Acest tip de autocolant personalizat este unul special, permitand aplicarea lui pe suprafete usor curbate sau puternic curbate.
Data fiind diversitatea tipurilor de caroserii existente in circulatie, pretul pentru acet tip de reclama auto se stabileste pentru fiecare cerere in parte.
Este foarte important de stabilit ce anume se doreste personalizat pe masina, intrucat folosirea gresita a diferitelor tipuri de autocolante din aceasta categorie poate avea drept consecinta ruperea printului in termen foarte scurt.

Pret autocolant auto imprimat si laminat: de la 14 Euro/mp